Mittwoch, 9. August 2017

Radijatori cijena

RADIJATORI Tip radijatora Visina Topl učin. Uljni radijator kW - DUREN - rebara. Dizajn radijator, pločasti radijator, električni radijator, radijator za sušenje ručnika, kupaonski radijator – ovdje kod nas! Radijator, radijatori iz budućnosti?


BUDERUS, BORPAN, KORAD) Veliki izbor dimenzija, kalitetna izrada i završna obrada, garancija godina, odlična cijena te lako.

Treba li mijenjati ulje ili bilo kako održavati radijatore? Ti radijatori ne samo da temperiraju kupaonicu ili za kratko vrijeme osuše ručnike, nego stvore ugodnu harmoniju, služeči kao glavni dizajn element kupaone. Veliki izbor modela vam stoji na raspolaganju, od cijevni radijatora za sušenje ručnika do pločasti radijatora. Gotovo svi kupaonski radijatori se mogu naručiti u svim bojama palete Ral Classic.


U standardnoj izvedbi novi pločasti radijatori obojani su bijelom lak bojom. Zapečeni sloj lak boje dobiven nabrizgavanjem praha izuzetno je otporan na ogrebotine i udarce. Novo razvijena ambalaža sa zaštitom rubova radijatora, odlično ga štiti od eventualnih oštećenja tijekom transporta.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima proizvoda Glamox poput električne grijalice,. Grijanje kuce, stana, apartmana i ureda. Norveški radijatori za grijanje na struju. Centralno grijanje broj jedan u Skandinaviji.


Najpovoljnije cijene u Crnoj Gori. Ponuda je raznovrsna i zato prije kupovine, pogledaj i usporedi proizvode, njihova svojstva i cijene. Cijena za gotovinu sa PDV: 1. Za centralno grejanje odaberite provereni kvalitet Airfel panelnih radijatora, aluminijumskih radijatora Global. Cijelo pakiranje može se reciklirati.


Električni uljani radijatori , panelni ili sa rebrima. Besplatna dostava bilo gdje u BiH! Više info u DETALJNIM OPISIMA! Ugradnja Atlantic, Nobo i TononForty el.


Katalog i cjenik opreme za centralno grijanje, peći na pelete, kotlovi, radijatori , akcijske cijene i organizirana dostava. Izaberite najpopularniji sustav grijanja u skandinaviji i za vaš stan ili ured. Tehnička podrška prilikom kupovine i.

Takodjer imamo i Vaillant K kompaktni i ventilski H600. Pretpriprema za montažu ekonomičnoga modula TP1za smanjenje temperature u prostoriji. Glavne karakteristike proizvoda, cijene , posebne pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.


Sve što je potrebno za instalaciju radijatora nalazi se u pakiranju. Ponuda i cijene peći na drva La Nordica Extraflame, Palazzetti, Caminetti Montegrappa, Senko, ABC Veliki izbor visokokvalitetnih peći na drva za centralno grijanje. Ako se ne varam, cijena grijanja je 1. Uzmimo da se maksimalno grije mjeseci( kao i ovi iz toplane) to dodje 3KM, ugradnja kosta 96 znaci isplati se vec prve godine nakon instalacije - to good to be truth. Na prodaju radijatori , grejna tela, vrlo malo korisceni. Male potrosnje, kace se na zid i imaju daljinski uredjaj za adekvatno podesavanje temperature.


Potpuno zavareni, čelični cijevni radijatori. Cijevni profili i paneli laserski su zavareni na rebra i blokove. Cijevi su spljoštene u tipične Delta “D-profile cijevi”. To povećava toplinski učin.


Laserski zavareni spojevi jedva su vidljivi. Dostupni su u različitim bojama, materijalima i oblicima. Provjerite koji se uklapaju u vaš dom. Ventilski radijatori VOGELNOOT tvornički su opremljeni za dvocjevne sustave. Svaki radijator je, ovisno o ogrjevnoj snazi, opremljen prethodno podešenim ventilskim uloškom.


Postavka kv-vrijednosti dodatno je na čeonoj strani označena bojom. Pored estetske pogodnosti i prosečnog grejnog kapaciteta, ovi radijatori su, pre svega, namenjeni odlično izolovanim prostorijama. U tome se meri navodna ušteda pri posedovanju ovih radijatora. Gae ovo su Beha, oni su oko 230e u Sr ukoliko su im tacne cijene ? A ti su vjerovatno Glamox, skuplji, a i ljepse izgledaju. Prikaz ukupno proizvoda.


Varijanta uključivanja jedne polovine ili pune snage grejača predstavlja odlično rešenje za prelazni period između jeseni i zime, i zime i proleća kada sa polovinom snage grejača možete postići željenu temperaturu. Styl radijatori se uklapaju u skoro sve dizajnerske interijere. Termo je suptilnija varijanta s prednjom pločom i manjim ob.


Kupaonski radijatori sa grijačem od 800W, za velike kupaonice Tersus d. Za ove proizvode, osiguravamo brzu i besplatnu isporuku, a nakon prodaje održavanje i servisiranje, te osiguravamo rezervne dijelove. Kod mene radijatori nisu okaceni na zid vec stoje na nogama. Nema tockica ali postoje rupe na donjem delu nogu pa pretpostavljam da je moguce da se usrafe. Robu je moguće kupovati i obročnim načinima plaćanja (u tom slučaju ne vrijede akcijske cijene ) karticama. Osigurana dostava za cijelu Hrvatsku!


Posjetite naš WEB SHOP - Exterim. Dimenzije (V x D) : 3x 560mm. Oprema: -spojna kutija -kabel za spoj na 230V -ET elektronički termostat.


Rovex Inzenjering vec godina generalni zastupnik za SRBIJU-norveskih radijatora GLAMOX i ADAX NEO. Najekonomicnije grejanje na trzistu, usteda elektricne energije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts